Circular material

Hola famílies,

Aquest any les aules de 1-2 som: Els Boscos, les Ósses i els Molins i hem pensat diverses activitats relacionades amb aquests temes. Per poder realitzar-les us agrairíem la vostra col·laboració aportant-nos material per poder fer escenaris, crear racons educatius i així despertar en els nens i nenes la curiositat i la imaginació.

Us deixem un llistat de material per fer-vos una idea del que podem necessitar:

Contes i  imatges de les diferents temàtiques de les tres aules, materials naturals com fulles, escorça, pinyes, troncs, carabasses, panotxes, fulles de pi…,molinets de vent, ventiladors petits, estels, objectes per fer-los volar, avions de paper, campanetes, mòbils per penjar…ossets de peluix o joguina, teles com el pèl de l’ós , i qualsevol altra cosa que us pugueu imaginar.

Aquest material estarà a l’abast dels infants, per això hi haurà coses que potser no podrem retornar.

I per acabar us demanem una llanterna petita que serà per cada infant i que es quedarà a l’escola durant tot el curs.